Cine esti Tu?


Sa va fie filmul acesta balsam pentru inima, intaritura pentru credinta, resursa pentru a iubi. Si la aceasta din urma virtute suntem mai cu seama chemati cu totii. La a iubi. La a-L iubi pe El, pe Domnul Isus, la a-L iubi pe semenul nostru si acestea nu cu ale noastre sfortari, ci adapandu-ne din iubirea Lui, prin iubirea Lui si pentru a Sa vesnica iubire de oameni! Slavit sa fie Domnul!

Despre patrincaandrei

Andrei Pătrîncă este medic psihiatru, creștin, interesat să-i ajute pe tineri să depășească diverse abisuri existențiale. Articolele lui Andrei Pătrîncă nu sunt scrise în manieră științifică sau teologică, ci sunt zămislite din propria concepție despre lume si viață. Mesajele prietenilor lui, postate pe blogul său, sunt scrieri care i-au atins inima și i-au marcat existența. Lectură plăcută tuturor! :)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cine esti Tu?

  1. Vreau doar sa spun ca m-a incurajat mult acest articol. Nu stiam ca ai blog. Astazi am aflat. Mult har in continuare in tot ce faci! Si multumim pentru incurajare!(Ana-Maria D.)

  2. Iti multumesc! Nici eu nu stiam ca am pana nu cu mult timp in urma! Cineva mi l-a facut, culegand reflectiile mele de pe ici si de pe colo, daruindu-mi-l apoi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s